Våra mamas

Goda resultat, vettigt förhållningssätt till kroppen och kosten. Härligt att bli stark och inte svälta eller titta sig blind på vågen.

Under åren har över 30 000 kvinnor nått sina mål med MammaFitness och varje resa är lika unik och speciell som individen själv. Här nedan följer ett urval av framgångsrika historier som kvinnor har upplevt tillsammans med oss.

En helomvändning

En helomvändning

Medlemskap: Kost & Träning

Mitt liv har förändrats totalt, från att vara en trött, otränad och orkeslös mamma med dåliga matvanor och undanflykter till att vara en glad, pigg och starkare mamma med bra matvanor, trots min sjukdom. Med hjälp av mitt team på MammaFitness har jag lärt mig hur jag ska sköta sjukdomen med rätt kost och träning. För första gången i mitt liv känner jag att jag har kontroll över sjukdomen, inte tvärtom!

Jessica

Som natt och dag

Som natt och dag

Medlemskap: Kost & Träning

Vart ska jag börja? Förutom att fråga sig varför jag inte började tidigare? När man vet hur dagen ser ut både kost- och träningsmässigt så blir det av. Orken är som natt och dag. Verkligen. Kosten likaså. Men för att börja så behövde jag någon som berättade hur man gör, både när det kommer till kost och träning… så galet tacksam att jag tog steget.

Maria

En fantastisk investering

En fantastisk investering

Medlemskap: Kost

Grönsaker bestod av gurka, sallad och paprika, kanske 1 gång i veckan. Idag mår jag så otroligt bra, jag äter frukt och bär flera gånger om dagen, middag och lunch utan grönsaker känns fattig, jag äter ofta och slipper det extrema sötsuget. I början var det jobbigt med all planering speciellt med maten… men nu tänker jag inte ens på det.

Linda

Som vilken rutin som helst

Som vilken rutin som helst

Medlemskap: Kost & Träning

Det var på en shoppingrunda beslutet togs. Inga kläder passade och jag hade fått nog. Resultatet av MammaFitness har varit bättre än vad jag hade kunnat drömma om. Det är inte bara maten. Inte bara träningen. Det är en ny livsstil. Ett nytt tänk. Nu mår jag BRA. Känns fantastiskt att investera i mig själv för en gång skull.

Maria

Så tycker andra om oss!

"Har tidigare fått fina resultat. Det passar mig att få ett färdigt träningsupplägg och jag motiveras av att någon ”kollar” mig och ger mig feedback"

"Era värderingar och värdegrund stämmer väl överens med mina samt att jag ville ha kostdelen föratt maximera min styrketräning och nå ännu bättre träningsresultat."

"Har varit med förut och det enda som fungerar. Fullt fokus på både kost och träning med stöttning på bägge områden från er."

"Jag behövde bygga upp mig efter skada när jag började och det har jag nu lyckats med. Dessutom är jag äntligen smärtfri efter skadan. Helt ovärderligt."

"Du får enormt bra stöttning. Själv skulle jag bygga upp mig efter skada när jag började och det har jag nu lyckats med. Dessutom är jag äntligen smärtfri efter skadan. Helt ovärderligt."

"Att det faktiskt funkar och att man kan få hjälp med ett långsiktigt förhållande till maten och inte bara en kort kur."

"MammaFitness jobbar med långsiktighet, inga quick fix som ändå inte fungerar i längden. Skapar trygghet i processen. Mycket bra app, stort utbud av recept. Man får fina resultat!"

"Att det inte är bantning och att man får lära sig att man får äta allt. Och att man får lära sig om hur mycket. Plus att man får fantastiska träningsupplägg oavsett hur mycket man vill träna."

"Coachingen från kostrådgivaren och PT är perfekt. Är deras positiva svar och pepp som gör att man vill mer och orkar."

Vill du också bli en av de 30 000? Läs mer om våra medlemskap och bli medlem du med. Ett helt nytt liv väntar!